Iedereen heeft wel eens hulp nodig.

netStek helpt.

Iedereen heeft wel eens hulp nodig.

netStek helpt.


Niet iedereen kan overal verstand van hebben. Dat hebben wij ook niet. Laat ons bijvoorbeeld vooral niet je kozijnen verven. Maar van andere dingen hebben we wel veel verstand. En daarmee helpen we jouw onderneming, vereniging of hobby graag op weg.

Zoals bijvoorbeeld het vinden van je online identiteit: hoe presenteer je je als ondernemer op het internet? Welke rol speelt social media daarin? En wat is dan een passende huisstijl die op al die kanalen gebruikt kan worden?

Maar ook hulp bij het AVG- en EAA-compliant maken van je bestaande website en socialkanalen, het beter vindbaar maken van je website op Google en Bing (SEO), het implementeren van social media op je bestaande website of het opstellen van de (verplichte) privacyverklaring op je site.

Heb je overzicht nodig? netStek helpt je graag bij het automatiseren van je onderneming of vereniging; hoe groot die ook is! Bijvoorbeeld het kiezen en inrichten van een Customer Relationship Management-oplossing (CRM), of het automatiseren van je facturatie- en incassoproces.

En, zoals je merkt, weten we ook hoe je een pakkende tekst schrijft. Ook daar kunnen we je bij helpen.

Dit alles tegen een scherp tarief.


Waarmee kan netStek je helpen? Klik door onderstaande voorbeelden om meer te lezen over onze aanpak. Staat jouw hulpvraag er niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op!


Pakketten

Als je meer diensten ineens afneemt, krijg je korting. Simpel.

Voor de meest voorkomende situaties hebben we pakketten samengesteld. Neem je zo'n pakket af, dan krijg je een niet onaardige korting op het geheel. Gespreid betalen is bespreekbaar.

Alles voor de startende ondernemer

Stacks Image 2121

Start je een nieuw bedrijf en wil je in één keer klaar zijn? Wij helpen je, zodat jij je op je kerntaken kunt richten.

In dit pakket krijg je:

 • Ontwerpen huisstijl en logo
 • Wij helpen je met het vullen van je website met pakkende teksten en stockfoto's
 • Ontwerpen website
 • Domeinnaamregistratie en 12 maanden hosting
 • AVG-scan bedrijfsvoering3
 • EAA-scan bedrijfsvoering3

15% pakketkorting

Tijd voor een nieuwe look?

Stacks Image 2167

Als je al een tijdje bezig bent, kan het zomaar zijn dat je website niet meer helemaal up-to-date is. Voldoet je site nog aan alle (gewijzigde) regelgeving? Is je huisstijl aan een opfrisbeurt toe?

Als je antwoord op al die vragen 'ja' is, dan is dit pakket een betere deal dan alle consultancy en webdiensten los van ons af te nemen.

In dit pakket krijg je:

 • Nieuwe huisstijl en logo
 • Een frisse, nieuwe website
 • Wij helpen je met het vullen van je website met pakkende teksten en stockfoto's

15% pakketkorting

Voldoe jij aan de nieuwste AVG- en EAA-regelgeving?

Stacks Image 2187

Draaien jouw bedrijf en website al een tijdje mee? Dan kan het zomaar zijn dat je nog niet voldoet aan de nieuwere regelgeving zoals de AVG en EAA.

Wij kunnen tegen een vast tarief je bedrijfsvoering en website scannen. Je ontvangt van ons een rapport met aanbevelingen die je kunt (laten) doorvoeren op je site en in je bedrijfsvoering.

In dit pakket krijg je:

 • AVG-scan bestaande website
 • AVG-scan bedrijfsvoering
 • EAA-scan bestaande website
 • EAA-scan bedrijfsvoering

15% pakketkorting



Meer weten?

Offerte aanvragen?

Meer weten?

Offerte aanvragen?

We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op!


1 netStek ontwerpt jouw logo of huisstijl in designsoftware, exporteert het resultaat naar gangbare bestandsformaten (zoals JPG, PNG, Word en PowerPoint) en draagt het eigendom van die bestanden aan jou over. Je mag er daarna mee doen wat je wil en onbeperkt inzetten. Heb je behoefte aan een ander bestandsformaat dan wat wij onder 'gangbaar' verstaan, laat het ons dan weten.
Let op: lettertypes voor gebruik in je documenten en op je website kunnen aanvullende voorwaarden of inperkingen van de uitgever meekrijgen.

2 Advies van netStek is geen juridisch advies. Bij twijfel raadplegen wij een jurist om uitsluitsel te geven, maar er kunnen geen rechten worden ontleend aan de uiteindelijke adviezen die je van netStek ontvangt.

3 Scan op bedrijfsvoering. De door netStek geleverde website voldoet uiteraard "van huis uit" al aan deze wetgevingen


netStek gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de site juist te laten werken. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Deel deze pagina op:







netStek-logo

©2024 netStek · Alle rechten voorbehouden · kvk 87580365 · btw NL004441964B74 · bank NL09 KNAB 0510 8826 41