Alles over

webhosting.

Alles over

webhosting.

Iedere website op het internet staat op een computer die met het internet is verbonden. Ooit waren dat personal computers op iemands zolder, maar al enkele decennia zijn gespecialiseerde hostingbedrijven de thuishavens van de meeste websites.

netStek biedt hostingdiensten aan via haar partners. Dat zijn twee grote en gespecialiseerde hostingbedrijven die door het schaalvoordeel lage kosten en hoge kwaliteit kunnen leveren. Dat past natuurlijk perfect in de geest van netStek.

Hoe werkt het?

Bestel je bij ons een website? Dan vragen we ook of je de hosting door ons wil laten regelen. Wij zorgen er dan voor dat je website voor de buitenwereld zichtbaar is.

Dat betekent dat wij de website en alle meebestelde software op de server installeren, configureren en grondig testen. We zorgen er ook voor dat de site geoptimaliseerd is voor snelheid.

Heb je ook één of meerdere e-mailadressen meebesteld? Dan regelen we alvast dat je via een website bij je e-mails kunt ("webmail") én we helpen je met de toegang tot je e-mailadressen vanaf je eigen computer (Windows en Mac) en telefoon of tablet (iPhone en Android).

Wat kost het?

Hosting is een maandelijks terugkerende dienst. In de tabel hieronder zie je de kosten voor de drie pakketten inclusief de verschillen.

Pakket Prijs1 Opslagcapaciteit Dataverkeer Opmerkingen
Klein € 8,26 (€ 9,99 inclusief btw) 10 GB 50 GB2 3
Middel € 9,91 (€ 11,99 inclusief btw) 20 GB 250 GB2 4
Groot € 14,87 (€ 17,99 inclusief btw) 60 GB Onbeperkt 4

Scroll om de rest van de tabel te zien

1 Prijs per maand. Jaarcontract, daarna maandelijks opzegbaar. Facturatie vindt per jaar plaats.

2 Per kalendermaand

3 Eén (1) backup per dag met een retentie van 30 dagen. 1x SSL-certificaat

4 Inclusief anti-DdoS-beveiliging en 7 backups per dag met een retentie van 60 dagen. 1x SSL-certificaat


Domeinnaam

De domeinnaam is de naam waarmee je website bereikbaar is op het internet. Het is de naam van je website (bijvoorbeeld 'netstek') gevolgd door de zogenaamde top level domain, zoals .nl, .com, .org enzovoorts.

Een domeinnaam is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat je site voor de buitenwereld vindbaar is. Daarom krijg je bij al onze hostingpakketten een domeinnaam óf we verhuizen je bestaande domeinnaam naar ons toe (mocht je er al één hebben).

Wij zorgen ervoor dat je domeinnaam aan je website is gekoppeld én dat je een onbeperkt aantal e-mailadressen kunt aanmaken. We leggen er ook alvast een paar voor je aan om je op weg te helpen.

Een domeinnaam wordt in Nederland uitgegeven door de organisatie Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) in Arnhem. Hiervoor zijn jaarlijkse kosten verschuldigd (enkele euro's) die wij namens jou aan SIDN voldoen. Jij betaalt het bedrag vervolgens via je hostingfactuur weer aan ons.

Wil je domeinnaam die niet op .nl eindigt? Neem dan contact met ons op.

E-mail

Bij al onze hostingpakketten krijg je een onbeperkt aantal e-mailadressen en e-mailboxen. Deze e-mailadressen eindigen op je domeinnaam (bijvoorbeeld jouwnaam@domeinnaam.nl).

Je kunt deze adressen zelf aanmaken zodra je pakket is opgeleverd. Een handleiding krijg je natuurlijk van ons. Het kan zijn dat netStek er alvast een paar voor je aanlegt; bijvoorbeeld als je ons vraagt om een contactformulier in je website in te bouwen.

Het is ook mogelijk om een zogenaamde catch-all aan te maken, waarbij mails altijd worden doorgestuurd, ongeacht wat de verzender vóór het apenstaartje heeft getypt.

Je verstuurt en ontvangt e-mail naar keuze via je persoonlijke webmailpagina (bereikbaar via computer, smartphone of tablet) of via het e-mailprogramma op je eigen computer, tablet of smartphone. Hoe je e-mail op je computer, tablet of smartphone instelt, wordt in de handleiding uitgelegd.

Hoeveel mail je kunt verzenden en ontvangen, is afhankelijk van de grootte van je hostingpakket.


Meer weten?

Offerte aanvragen?

Meer weten?

Offerte aanvragen?

We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op!netStek gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de site juist te laten werken. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Deel deze pagina op:netStek-logo

©2024 netStek · Alle rechten voorbehouden · kvk 87580365 · btw NL004441964B74 · bank NL09 KNAB 0510 8826 41