Consultancy

voor SAP CRM.

Consultancy

voor SAP CRM.


netStek heeft meer dan een decennium aan ervaring in het beheren en "vermaatwerken" van SAP CRM. In combinatie met SAP ECC en standalone, zowel on-premise als (hybrid) cloud en al dan niet in combinatie met telefonie, e-mail, web en drukstraten.

Of u SAP CRM nu gebruikt voor klantcontactregistratie, sales order handling, serviceafhandeling of automatische contactafhandeling: wij kunnen u helpen met het beheer er van. Of u een advies geven over het verbeterpotentiëel van uw huidige inrichting.

netStek heeft uitgebreide ervaring met het Action Framework, Agent Inbox, ERMS, SCOT, MASS, ELM, SLA-bepalingen en de standaard order- en contactsoorten. En ook met maatwerk, zowel in de business object layer als via ABAP.

Je kunt ons benaderen als je uitbreiding zoekt op je bestaande inrichting of je bestaande inrichting juist wil verbeteren.

SAP CRM "end-of-life" per 2025


SAP AG heeft in 2018 aangekondigd dat SAP CRM in 2025 de zogenaamde "end-of-life" status bereikt.

Dit houdt in dat er na 2025 geen beveiligingsupdates en SAP-notes meer worden uitgebracht. Ook uitbreiding van (bijvoorbeeld) compatibiliteit met webbrowsers wordt na dat jaar niet meer verwacht.

Wat betekent de "end-of-life"-status van SAP CRM voor jouw bedrijfsvoering?


Na 18 jaar komt er een einde aan het product SAP CRM. Vanaf 2025 focust SAP AG zich niet meer op SAP CRM (en ook niet meer op een aantal verwante producten). Dit houdt onder andere in dat er geen nieuwe functionaliteit meer wordt toegevoegd. Ook wordt de browsercompatibiliteit niet meer uitgebreid. En misschien nog wel het belangrijkste: je ontvangt ook geen SAP-notes en beveiligingsupdates meer.

De impact is dus groot. Als je nu nog (een deel van) je bedrijfsvoering in SAP CRM hebt ondergebracht, is het noodzakelijk om na te gaan denken over de toekomst van die inrichting. Ga je mee met het upgradepad van SAP? Of is het tijd om uit te zien naar een andere vendor? En hoe ga je de migratie dan aanpakken?

Is de extended support iets voor jou? En wat kost dat dan, uitgedrukt in geld en manuren?

netStek kan je uitstekend helpen bij deze vraagstukken. Doormiddeel van in-house consultancy of een eenmalig advies in de vorm van een rapport met toelichting. En uiteraard volledig onafhankelijk.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We komen graag kennismaken.
Meer weten?

Offerte aanvragen?

Meer weten?

Offerte aanvragen?

We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op!netStek gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de site juist te laten werken. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Deel deze pagina op:netStek-logo

©2024 netStek · Alle rechten voorbehouden · kvk 87580365 · btw NL004441964B74 · bank NL09 KNAB 0510 8826 41